THINK BIG? PRINT BIG!

Storformatstryck

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?​ DIN VERKSAMHET? ATT SYNAS?!

Storformatstrycks produkter

Banderoller

Hos oss kan du trycka PVC-banderoll i stående format, i liggande format eller kvadratiskt. Vi trycker din reklambanderoll alltid en- eller tvåsidigt och alltid i fyra färger. Välj som basmaterial mellan matt PVC och nätväv.

Affischer

Den stora fördelen med affischreklam: Du når på kort tid många människor. Så att din utomhusreklam är väl synlig på alla bakgrunder, rekommenderar vi allvädersaffischer.

Reklamflaggor

Från små fönsterflaggor via medelstora wing-, square- eller beachflaggor (droppflaggor) upp till stora giantpoles och flaggstångsflaggor. Reklamflaggor med tryck med ditt önskemotiv och vi levererar enligt önskemål.

Reklamskyltar

Oavsett om det är fråga om en praktikskylt för kontorsutrymmen, en skylt för din utomhusreklam eller mässkylt i önskad form - hos oss kan du trycka skyltar som blir verkliga blickfångare. Beställ skyltar i klassiskt format, i specialformat, fyrkantigt eller enligt dina individuella mått.

Roll-ups

Rollups med tryck är ett omtyckt medium på mässor, evenemang och vid försäljningsstället. Om för presentation av det egna märket, produkten eller det senaste erbjudandet: Med en rollup-banderoll lockar du uppmärksamhet hos besökare och kunder över ett stort område.

Fönster- och fordonsdekaler

Låt oss trycka dekaler, för att fräscha upp skyltfönster, individualisera reklampresenter, organisera kontorskommunikation eller placera reklam på de mest olika ytor.

Kontakta oss

Värdet av att synas

login & reorder

Contact us now to re order your branded products

Or alternatively give us a call.

say hi.

Contact us now to discuss your design project.

Or alternatively give us a call.